Een ideaal duurzaam relatiegeschenk met logo: Elfinbook

duurzaam relatiegeschenk met logo

Als ondernemer een relatiegeschenk of kerstpakket geven is meer dan alleen een cadeautje uitzoeken. Je wil dat het geschenk past bij je bedrijf en visie. Daarnaast is het natuurlijk ook leuk als het cadeau pronkt met jouw logo en huisstijl. Een ideaal duurzaam relatiegeschenk met logo is daarom Elfinbook.

Wat is Elfinbook?

Elfinbook is een uitwisbaar notitieboek dat je maar liefst 500 keer opnieuw kunt beschrijven. Dankzij het speciaal ontwikkelde steenpapier kun je de pagina’s met een speciale pen beschrijven en vervolgens met een vochtig doekje zo weer wissen. Steenpapier is bovendien extra dik en heeft een luxe uitstraling. Een heel fijne schrijfervaring, en nog klimaatvriendelijk ook!

Zoek je een luxueus boekje waarmee je goed voor de dag kunt komen? Dan is de Elfinbook X voor jou. Liever een praktisch boekje dat medewerkers even snel in hun tas kunnen gooien voor ze naar een afspraak gaan? Dan is de Elfinbook Memo een betere optie. Zo hebben we voor elke wens een herbruikbaar notitieboek mét bijpassende accessoires.

Een duurzaam relatiegeschenk mét logo

Als je aan het einde van het jaar een relatiegeschenk naar je netwerk stuurt, dan wil je natuurlijk dat ze aan je denken. Een anoniem cadeautje is dan niet de oplossing. Je wil pronken met jouw huisstijl en logo. Daarom is de Elfinbook een ideaal duurzaam relatiegeschenk mét logo. Hoe meer boekjes je zakelijk bestelt, hoe goedkoper het wordt!

Koop een Elfinbook, plant een boom

Elfinbooks zijn niet alleen duurzaam omdat je ze tot 500 keer opnieuw kunt beschrijven. Jaarlijks worden er zo’n 4 miljard bomen gekapt en maar liefst 14 procent daarvan is voor de papierindustrie. Dat is veel te veel, en bovendien hebben we bomen hard nodig. Een boom neemt genoeg CO2 op en produceert voldoende zuurstof om 3 mensen schone lucht te bieden.

We moeten dus meer bomen! Daarom planten wij voor elke Elfinbook die wordt gekocht een boom. Dat doen we samen met de organisatie Trees for Kenya. Zo weten we zeker dat het op een eerlijke en veilige manier gebeurt.

Meer weten?

Benieuwd naar onze missie en visie? We leggen je graag uit hoe wij ons steentje bijdragen aan een duurzame wereld. Bekijk ook onze shop om te zien of er een Elfinbook voor jou tussen zit.