Selecteer een pagina
Herschrijfbaar papier? Hoe werkt dat?
Het papier dat wordt gebruikt voor onze Elfin Books is gemaakt van steen; calciumcarbonaat om precies te zijn. Dit heeft verschillende voordelen, namelijk dat er geen bomen hoeven te worden gekapt voor Elfin Books en dat de pagina’s uitwisbaar zijn. Daarnaast worden er ook geen chemicaliën in het productieproces gebruikt om de pagina’s wit te maken.
Hoe wis ik een pagina van mijn Elfin Book?
Wanneer u een kleine bewerking in een van uw notities wilt aanbrengen, neemt u gewoon de achterkant van uw pen. Hierop zit een kleine rubberen gum en hiermee kunt u gemakkelijk kleine delen van de pagina wissen. Wanneer u een hele pagina in één keer wilt wissen, kunt u het beste een vochtige doek nemen en al uw aantekeningen ineens wegvegen. Tip: droog je pagina’s daarna goed omdat ze een kunnen plakken als het boekje wordt opgeborgen terwijl ze nat zijn.
Is een uitwisbare pen inbegrepen?
Ja! Elke Elfin Book wordt geleverd met een zwarte pen met een dikte van 0,5 mm. Als u een extra pen, andere kleur pen of andere dikte pen wilt, kunt u deze bestellen via onze webshop.
Naar welke landen verzendt u?
Momenteel verzenden we alleen naar Nederland, Belgie, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg. In de toekomst gaan we uitbreiden naar andere Europese landen. Wilt u nu al een boek bestellen in een ander land, neem dan even contact met ons op via info@elfinbook.nl dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn.
Hoe werken retourzendingen?
Wanneer u uw bestelling heeft ontvangen, heeft u 14 dagen om ons product te beoordelen. Voldoet het niet aan uw verwachtingen? Meld dan uw retourzending aan via ons retourformulier.
U ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie van ons.
Verkoopt u Elfin Books in een andere winkel?
We verkopen ook Elfin Book op Bol.com. Als je de Elfin Book in het echt wilt zien voordat je bestelt, kun je ook “Winkeltje vol Winkeltjes” in Utrecht bezoeken of Meesterslijpers in Amsterdam.
× Paul hier, kan ik je ergens mee helpen?