Geef een duurzaam kerstpakket van Elfinbook cadeau

Elfinbook Kerstpakket Basics op tafel duurzaam kerstpakket cadeau

De decembermaand: misschien wel de leukste maand van het jaar met alle feestdagen en gezelligheid. Helaas is het niet de meest milieuvriendelijke tijd van het jaar. Duizenden kilo’s verpakkingsmateriaal worden verspild met kerst. En wat dacht je van al die ongewenste cadeaus die na de kerstdagen in de prullenbak belanden? Daar willen we bij Elfinbook iets aan doen. Geef ons duurzaam kerstpakket cadeau en draag je steentje bij. 

Elfinbook is een uitwisbaar notitieboek. Dankzij de speciale steenpapier bladzijden kun je ons notitieboek maar liefst 500 keer wissen en opnieuw gebruiken. Met een speciale Elfinbook pen en handig doekje gaat jouw Elfinbook jaren mee. Een duurzame keuze dus! Bovendien planten wij voor elke bestelling een boom. Speciaal voor de feestdagen kun je Elfinbook ook cadeau geven in de vorm van een goed gevuld duurzaam kerstpakket.

Duurzaam kerstpakket cadeau: de basics

Wil je iemand laagdrempelig kennis laten maken met Elfinbook herbruikbare notitieboekjes? Kies dan voor het Elfinbook Basics kerstpakket. Dit pakket bevat de lekker compacte Elfinbook Memo A6, een Elfinbook pen én een lekker zoete verrassing van Tony Chocolonely. Al onze kerstpakketten worden ingepakt zonder onnodig verpakkingsmateriaal. Het basics kerstpakket is bovendien de perfecte manier om iemand kennis te laten maken met duurzame producten.

Duurzaam kerstpakket cadeau: de luxe versie

Ga je écht uitpakken dit jaar? Kies dan het Elfinbook Deluxe kerstpakket. Dit pakket bevat de Elfinbook II, een grote Elfinbook op A5 formaat met een chique kaft. Ook zit er een set van 4 pennen in én een zoete verrassing van Tony Chocolonely. Elfinbook kerstpakketten zijn een duurzaam kerstcadeau en perfect voor onder de boom en op kantoor.

Koop een boekje, red een boom

Voor elke Elfinbook die wordt verkocht, planten wij een boom. Speciaal voor de feestdagen gooien we daar nog een schepje bovenop: voor elk verkochte kerstpakket planten we maar liefst drie bomen! Je aankoop is dus niet alleen duurzaam maar helpt ook de wereld een stukje groener maken. Waar wacht je nog op? Bekijk onze kerstpakketten.