Over ons

Waarom kies je voor Elfinbook?

We zijn ons bedrijf begonnen met de ambitie om papierafval te reduceren. Zo willen wij bossen en hun unieke ecosystemen redden. Elfinbook heeft als doel om een ​​oplossing te vinden die zowel het vervuilende productieproces van normaal papier vermijdt als een product creëert dat herbruikbaar en recyclebaar is. Hiermee verminderen we afval aan het begin én het einde van de keten.

Onze ambitie is om een klimaatpositief product te creëren waardoor je zonder schuldgevoel zoveel notities kunt maken als je wil.

Plan Vivo Certificaat

Samen met Mikoko Pamoja hebben wij in het afgelopen jaar 9 ton aan CO2 gecompenseerd door mangroves aan te planten. Voor meer informatie over het Plan Vivo Certificaat kijk je op planvivi.org.

Trees for Kenya

Helaas heeft onze natuur het niet makkelijk. Elke minuut 40 worden er voetbalvelden aan bomen gekapt. Wij vinden dat de vernietiging van deze belangrijke natuur moet stoppen.

In samenwerking met Trees for Kenya planten wij daarom per aangeschaft boekje een boom. Zo creëren we nieuwe ecosystemen en dragen we bij aan de gemeenschap in Kenia!

Onze partners

Samenwerken met andere organisaties, partners en bedrijven: voor ons is dat ontzettend belangrijk. Samen hebben we veel meer impact dan alleen en komt een duurzame wereld dichterbij! We zijn trots dat we mogen samenwerken met organisaties zoals Staples, Nudge, Tree for Kenya en de Universiteit van Twente.