Over Elfinbook

Waarom Elfinbook?

We zijn ons bedrijf begonnen met de ambitie om papierafval te reduceren om zo bossen en hun unieke ecosystemen te redden. Ons doel is om een ​​oplossing te vinden die zowel het vervuilende productieproces van normaal papier vermijdt en een product creëert dat herbruikbaar en recyclebaar is. Hiermee verminderen we het afval aan het begin van de keten en aan het einde van de keten. Onze ambitie is om een klimaat positief product te creëren waardoor je zonder schuldgevoel zoveel notities kunt maken als je wil.

Plan Vivo Certificaat

Samen met Mikoko Pamoja hebben wij afgelopen jaar 9 ton aan CO2 gecompenseerd door mangroves aan te planten. Voor meer informatie over het Plan Vivo Certificaat, kijk op planvivi.org.

Trees for Kenya

Helaas heeft onze natuur het niet makkelijk en worden er elke minuut 40 voetbalvelden aan bomen gekapt. Wij vinden dat de vernietiging van deze belangrijke natuur moet stoppen.

Daarom planten wij, in samenwerking met Trees for Kenya, per aangeschaft boekje een boom. Zo creëren we nieuwe ecosystemen en dragen we bij aan de community in Kenya!

Samenwerkingen

Samenwerken met organisaties, partners en bedrijf is voor ons ontzettend belangrijk. Samen kunnen we een veel grotere impact hebben dan alleen! We zijn trots dat we met organisatie als Staples, Nudge, Tree for Kenya en de Universiteit van Twente mogen samenwerken.

Winkelwagen

× Kan ik je ergens mee helpen?