Retourneren

Ruilen en retour

Wij geloven dat we pas impact maken als je het product ook echt gebruikt. Materialen zijn onnuttig gebruikt als het notitieboek stof ligt te vangen in een kast. Dus, ben je niet helemaal tevreden? Dan mag je het product kosteloos retourneren.

Alle beloftes op een rijtje.

Je retour aanmelden kan binnen 60 dagen na ontvangst van je product.
Retourneren doe je in originele staat en verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk). Dus bekijk het product gerust zoals je in de winkel zou doen. Bijvoorbeeld: het papier is uitwisbaar en schrijven laat geen sporen achter na het wissen met een natte doek. Je kunt dus gerust proefschrijven.
Na 60 dagen is het niet meer mogelijk om te retourneren.
Is je product toch nét teveel gebruikt? Dan laten we je er niet mee zitten. Je ontvangt dan een deel van het oorspronkelijke aankoopbedrag terug. Hoeveel dat is, is gebaseerd op de staat waarin je het product terugstuurt.

De wet kopen op afstand geeft je het recht binnen 60 dagen na ontvangst van het product dit weer terug te sturen zonder opgaaf van reden. U kunt de producten ongebruikt en onbeschadigd aan ons retourneren. Je bent niet verplicht een reden op te geven, maar wij zijn daar wel benieuwd naar. Zo kunnen wij wellicht onze producten of diensten verbeteren.

Ruilen en retour

Stap 1: Verzamel voor ons:

  • Je bestelnummer
  • Je voor en achternaam
  • De keuze: Nieuwe Elfinbook of het aankoopbedrag teruggestort

Stap 2: Stuur deze gegevens naar info@elfinbook.nl.

Stap 3: Binnen 24 uur ontvang je van ons je retour-label.

Stap 4: Breng deze naar je dichtstbijzijnde PostNL-punt.

Stap 5: Binnen 24 uur na ontvangst van het geretourneerde product ontvang jij jouw aankoopbedrag terug of sturen wij een nieuwe Elfinbook naar je op!