Selecteer een pagina

Ruilen en retouren

Toch niet helemaal tevreden met je bestelling? Of is het beschadigd? Dat is erg vervelend. Wij gaan er wat aan doen, beloofd.

Alle beloftes op een rijtje.

  • Je retour aanmelden kan binnen 14 dagen, na ontvangst van je product.
  • Retourneren doe je in originele staat en verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk). Dus bekijk het product gerust zoals je in de winkel zou doen. Bijvoorbeeld: haal je bestelling uit de doos en bekijk je product van alle kanten, maar ga het niet uitbundig gebruiken.
  • Na 14 dagen is het niet meer mogelijk om te retourneren.

Is je product toch nét teveel gebruikt? Dan laten we je er niet mee zitten. Je ontvangt dan een deel van het oorspronkelijke aankoopbedrag terug. Hoeveel dat is, is gebaseerd op de staat waarin je het product terugstuurt.

De wet kopen op afstand geeft u het recht binnen 14 dagen na ontvangst van het product dit weer terug te sturen zonder opgaaf van reden. U kunt de producten ongebruikt en onbeschadigd aan ons retourneren. U bent niet verplicht een reden op te geven, maar wij zijn daar wel benieuwd naar. Zo kunnen wij wellicht onze producten of diensten verbeteren.

 

Hoe retourneer ik een product?

  • Meld uw retourzending aan via ons retourformulier.
  • U ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie van ons.
  • Voeg een kopie van uw factuur bij de zending.
  • Breng de zending naar bijvoorbeeld PostNL.

Ruilen

We hebben er voor gekozen om geen gebruik te maken van ruilen. Een ruilprocedure voor zowel u als ook voor ons is vaak een onnodig omslachtig proces is. Retourneer dan het oude product via onze retourprocedure en plaats via onze shop een nieuwe bestelling met het juiste product. Op deze manier heb je het gewenste product snel in huis en hoef je niet te wachten tot wij het product om hebben geruild.

× Paul hier, kan ik je ergens mee helpen?