Elfinbook Memo A6

19,95

Elfinbook Memo A6 is een whiteboard gemaakt van steenpapier en laat je oneindig lang en duurzaam schrijven in deze uitwisbare Memo!

Het papier is vergelijkbaar met dat van een whiteboard en je schrijft op deze Elfinbook met een stift in plaats van een pen. Door het uitwisbare karakter van het dikkere, waterafstotende steenpapier is elke pagina oneindig uitwisbaar met een vochtig doekje. De hoge kwaliteit waaruit het steenpapier is opgebouwd zorgt voor volledige uitwisbaarheid in één veeg. Bovendien hoeven er geen bomen te worden gekapt, want het is gemaakt van de mineralen uit steen.

Voor 16:00 besteld is vandaag verzonden!

Wissen
Aantal :
Categorie: Tag:

Beschrijving

Waarom de Elfinbook Memo A6?

Deze Elfinbook Memo is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is de kleinste van onze hele collectie (A6) dus gemakkelijk mee te nemen. Ideaal voor gebruik in huis, tuin en keuken of voor creatievelingen die graag visualiseren en tekenen.

Wat krijg ik?

– Memo inclusief 25 pagina’s
– Zwarte, blauwe en rode markerstift
– Persoonlijke toegang tot speciale app voor IOS en Android om notities in op te slaan
– Magneet om de pen mee te bevestigen

Wat moet je nog meer weten?

– 60 dagen retour garantie. Niet tevreden = geld terug
– Geen verzendkosten boven de € 40,-
– Voor 16:00 besteld = vandaag verzonden
– Je hebt een boom geplant. Gefeliciteerd!

Hoe houd ik het overzicht?

De combinatie van uitwisbaar schrijven en een gepersonaliseerde app gaat je helpen om jouw taken van je af te schrijven en rust te creëren. Je kunt dus zelfs notities opslaan en ordenen voordat je ze uitwist!

En nu?

Nu gaan we je feliciteren! Want door jouw aankoop wordt er een boom geplant in samenwerking met Trees for Kenya! Dankjewel!

*Wij garanderen alleen volledige uitwisbaarheid met onze Elfinbook Stiften.

Winkelwagen

× Eilish hier, kan ik je ergens mee helpen?