Elfinbook Penvulling Zwart (set van 5)

9,75

Gratis verzending vanaf € 40,- (NL)
60 dagen gratis retourneren

Voor 16:00 besteld is vandaag verzonden!

Uitverkocht

Beschrijving

Waarom een Elfinbook Penvulling?

Door nieuwe vullingen te kopen in plaats van nieuwe pennen, stimuleer je de duurzaamheid van onze producten. Let wel op: deze vullingen zijn alleen te gebruiken in combinatie met onze Elfinbook pen en niet met de Frixion pen. Voor vullingen van de Frixion pen, kijk hier. De pennen hebben een puntdikte van 0,5 mm.

Wat zit er in de bestelling?

5 x Penvulling voor Elfinbook pennen (zwart)*

* Deze pen bevat speciale (FRIXION) inkt. Deze inkt is in combinatie met het speciale papier volledig en vlekkeloos uit te wissen. Let op: de inkt van reguliere pennen is niet uitwisbaar!

Waarom zou ik voor een Elfinbook kiezen?

Kort gezegd: onze Elfinbooks zijn milieuvriendelijk geproduceerd en kunnen ook nog eens jaren meegaan. De pagina’s zijn gemaakt van innovatief papier, wat iets steviger en gladder aanvoelt dan regulier papier. De bladzijden blijven daardoor lang intact én je kunt de inkt volledig & vlekkeloos uitwissen met een vochtig doekje. Zelfs als jouw notities al maandenlang in je boekje staan.

Waarom zou ik mijn notities uitwissen?

De combinatie van uitwisbaar schrijven en een gepersonaliseerde app gaat je helpen om jouw taken van je af te schrijven en rust te creëren. Je kunt dus zelfs notities opslaan en ordenen voordat je ze uitwist. Zo kun je jouw boekje maar liefst 500 keer hergebruiken! De app is te downloaden voor IOS en Android.

En nu?

Nu gaan we je feliciteren! Want door jouw aankoop wordt er een boom geplant in samenwerking met Trees for Kenya! Dankjewel!

Extra informatie

Schrijven!
Schrijf of teken met onze FRIXION of Elfinbook pen op het papier. Na 8 seconden is de inkt droog hoef je dus niet meer bang te zijn dat het gaat vlekken.

Uitwissen!
Wanneer je de notitie wilt uitwissen, kun je dit het beste doen met een nat doekje. Laat daarna de bladzijde even drogen voor het beste effect.

Herschrijven!
Schrijf, met de FRIXION of Elfinbook pen, op de droge pagina jouw nieuwe notities.

Herhalen!
Herhaal tot wel 500 keer!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Elfinbook Penvulling Zwart (set van 5)”

Winkelwagen

× Kan ik je ergens mee helpen?