Elfinbook TS – A5

5.00 out of 5 based on 1 customer rating
(1 beoordeling)

39,95

Gratis verzending vanaf € 40,- (NL)
60 dagen gratis retourneren

Voor 16:00 besteld is vandaag verzonden!

Wissen
Aantal :
Categorie:

Beschrijving

Ontdek onze Elfinbook TS

Oneindig schrijven? Het kan met het innovatieve papier van de meest luxe Elfinbook TS. De Elfinbook TS is de crème de la crème van de Elfinbook collectie. Elfinbook is een uitwisbaar notitieboek dat duurzaam schrijven naar een hoger niveau tilt. De nieuwe pen stelt je in staat om na het inscannen van de notities nog aanpassingen te maken aan je schrijfsels in de app.

Dit herbruikbaar notitieboek is ontworpen voor de innovator, de kunstenaar, de ontwerper, de analist en de student.

Wat zit er in de bestelling?

1 x Elfinbook TS
1 x Schoonmaak doekje
1 x Zwarte uitwisbare Elfinbook Pen*

* Deze pen bevat speciale (FRIXION) inkt. Deze inkt is in combinatie met het speciale papier volledig en vlekkeloos uit te wissen. Let op: de inkt van reguliere pennen is niet uitwisbaar!

Hoe is het notitieboek opgebouwd?

De Elfinbook TS is voorzien van een harde kaft en heeft 120 pagina’s.

60 x Pagina’s met lijntjes
60 x Blanco pagina’s

Waarom zou ik voor een Elfinbook kiezen?

Kort gezegd: onze Elfinbooks zijn milieuvriendelijk geproduceerd en gaan jaren mee. De pagina’s zijn gemaakt van innovatief papier dat steviger en gladder aanvoelt dan normaal papier. De bladzijden blijven daardoor lang intact én je kunt de inkt volledig en vlekkeloos uitwissen met een vochtig doekje. Zelfs als jouw notities al maandenlang in je boekje staan.

Waarom zou ik mijn notities uitwissen?

De combinatie van uitwisbaar schrijven en een gepersonaliseerde app gaat je helpen om jouw taken van je af te schrijven en rust te creëren. Je kunt dus zelfs notities opslaan en ordenen in de app voordat je ze uitwist. Zo kun je jouw boekje maar liefst 500 keer hergebruiken! De app is te downloaden voor IOS en Android.

En nu?

Nu gaan we je feliciteren! Want door jouw aankoop wordt er een boom geplant in samenwerking met Trees for Kenya! Dankjewel!

1 beoordeling voor Elfinbook TS – A5

  1. 5 out of 5

    :

    Heel blij met mijn Elfinbook. Super handig dat de pagina’s uitwisbaar en uitneembaar zijn zodat ik heel duurzaam en lang met het boekje kan doen. Ook na regelmatig gebruik blijven de pagina’s er heel goed uitzien.

Voeg een review toe

Winkelwagen

× Kan ik je ergens mee helpen?