Elfinbook X

34,95

Oneindig schrijven op het papier van de uitwisbare Elfinbook X.

De combinatie van het schrijven met een pen en steenpapier zorgt voor een comfortabelere schrijfervaring dan normaal papier. Door het uitwisbare karakter van het waterafstotende steenpapier is elke pagina oneindig uitwisbaar met een vochtig doekje. De hoge kwaliteit waaruit het steenpapier is opgebouwd zorgt voor volledige uitwisbaarheid in één veeg, zelfs nadat notities voor maanden zijn laten staan. Bovendien is dit een duurzame oplossing omdat er geen bomen gekapt hoeven te worden omdat het papier van steen is gemaakt.

Voor 16:00 besteld is vandaag verzonden!

Wissen
Aantal :
Categorie: Tag:

Beschrijving

Waarom de Elfinbook X?

Met de Elfinbook X ervaar je de luxe én het gemak van een oneindig notitieboek van steenpapier. De Elfinbook X is luxueus en veelzijdig omdat hij een leren uitstraling heeft en er ruimte is voor het opbergen van notities of visitekaartjes in een handige map aan de binnenkant. Elfinbook X is met grote afstand jouw beste partner voor zowel het zakelijke als het dagelijkse leven.

Wat krijg ik?

– Elfinbook X met PU lederen hoes en doekje
– 70 pagina’s waarvan 35 lijn en 35 blanco
– Persoonlijke toegang tot speciale app voor IOS en Android om notities in op te slaan
– Zwarte uitwisbare Frixion pen

Wat moet je nog meer weten?

– 60 dagen retour garantie. Niet tevreden = geld terug
– Geen verzendkosten boven de € 40,-
– Voor 16:00 besteld = vandaag verzonden
– Je hebt een boom geplant. Gefeliciteerd!

Hoe houd ik het overzicht?

De combinatie van uitwisbaar schrijven en een gepersonaliseerde app gaat je helpen om jouw taken van je af te schrijven en rust te creëren. Je kunt dus zelfs notities opslaan en ordenen voordat je ze uitwist!

En nu?

Nu gaan we je feliciteren! Want door jouw aankoop wordt er een boom geplant in samenwerking met Trees for Kenya! Dankjewel!

*Wij garanderen alleen volledige uitwisbaarheid met onze Frixion en Elfinbook pennen.

Winkelwagen

× Eilish hier, kan ik je ergens mee helpen?