Extra set bladzijdes A5 voor Elfinbook X

8,95

Gratis verzending vanaf € 40,- (NL)
60 dagen gratis retourneren

Voor 16:00 besteld is vandaag verzonden!

Uitverkocht

Beschrijving

Waarom Extra set bladzijdes A5 voor Elfinbook X?

Extra set bladzijdes A5 voor Elfinbook X nodig? Dan kun je heel eenvoudig de ringband van je Elfinbook X openen en op deze manier de pagina’s in je Elfinbook te vervangen of geheel naar eigen wens aan te passen.

Door extra bladzijdes toe te voegen aan jouw Elfinbook X kun je nog meer schrijven zonder pagina uit te hoeven wissen. Je kunt ze eenvoudig toevoegen of verwijderen door de handige ringband. Heb je een Elfinbook II en ben je op zoek naar extra bladzijdes, neem dan contact met ons op!

Wat zit er in de bestelling?

35 x Pagina’s met lijntjes
35 x Blanco pagina’s

Waarom zou ik voor een Elfinbook kiezen?

Kort gezegd: onze Elfinbooks zijn milieuvriendelijk geproduceerd en kunnen ook nog eens jaren meegaan. De pagina’s zijn gemaakt van innovatief papier, wat iets steviger en gladder aanvoelt dan regulier papier. De bladzijden blijven daardoor lang intact én je kunt de inkt volledig & vlekkeloos uitwissen met een vochtig doekje. Zelfs als jouw notities al maandenlang in je boekje staan.

Waarom zou ik mijn notities uitwissen?

De combinatie van uitwisbaar schrijven en een gepersonaliseerde app gaat je helpen om jouw taken van je af te schrijven en rust te creëren. Je kunt dus zelfs notities opslaan en ordenen voordat je ze uitwist. Zo kun je jouw boekje maar liefst 500 keer hergebruiken! De app is te downloaden voor IOS en Android.

En nu?

Nu gaan we je feliciteren! Want door jouw aankoop wordt er een boom geplant in samenwerking met Trees for Kenya! Dankjewel!

Extra informatie

Schrijven!
Schrijf of teken met onze FRIXION of Elfinbook pen op het papier. Na 8 seconden is de inkt droog hoef je dus niet meer bang te zijn dat het gaat vlekken.

Uitwissen!
Wanneer je de notitie wilt uitwissen, kun je dit het beste doen met een nat doekje. Laat daarna de bladzijde even drogen voor het beste effect.

Herschrijven!
Schrijf, met de FRIXION of Elfinbook pen, op de droge pagina jouw nieuwe notities.

Herhalen!
Herhaal tot wel 500 keer!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “Extra set bladzijdes A5 voor Elfinbook X”

Winkelwagen

× Kan ik je ergens mee helpen?