PILOT Frixion Clicker Pen

5,95

De beste schrijfervaring in je Elfinbook heb je met onze Pilot Frixion Clicker uitwisbare pennen.

De Frixion Clicker pennen laten de inkst het snelst drogen en zijn gegarandeerd het origineelst. Notities zijn eenvoudig uit te wissen met een natte doek. Beschikbaar in:

  • Zwart
  • Rood
  • Blauw

Voor 16:00 besteld is vandaag verzonden!

Wissen
Aantal :

Beschrijving

Waarom de Pilot Frixion Clicker Pen?

De beste schrijfervaring in je Elfinbook IIElfinbook X en Elfinbook TS heb je met onze Pilot Frixion uitwisbare pennen. Door bij ons je Frixion pennen te kopen heb je gegarandeerd originele pennen waarbij de inkt snelste droogt en daarbij ook het beste blijft zitten.

Notities zijn eenvoudig uit te wissen met een natte doek of met het gummetje op de pen zonder dat er iets achterblijft van je notities. Voor de beste schrijfervaring kies je dus voor de Frixion. Je kunt nu ook een set van drie kopen!

De Pilot FriXion Clicker Erasable Pen heeft een 0.7 mm penpunt, en schrijft een 0.4 mm lijn. Deze innovatieve inktroller is leverbaar in 3 verschillende kleuren, en is navulbaar.

Wat moet je nog meer weten?

– Geen verzendkosten boven de € 40,-
– Voor 16:00 besteld = vandaag verzonden

En nu?

Nu gaan we je feliciteren! Want door jouw aankoop wordt er een boom geplant in samenwerking met Trees for Kenya! Dankjewel!

Let op: Er zijn ook andere uitwisbare pennen te koop maar alleen met de originele Frixion pen garanderen wij een snelle droogtijd en volledige uitwisbaarheid.

Winkelwagen

× Eilish hier, kan ik je ergens mee helpen?