Aanbieding!

PILOT Frixion Penvullingen (Set van 9)

22,95

Gratis verzending vanaf € 40,- (NL)
60 dagen gratis retourneren

Voor 16:00 besteld is vandaag verzonden!

Aantal :

Beschrijving

Waarom Pilot Frixion Penvullingen?

Door nieuwe vullingen te kopen in plaats van nieuwe pennen, stimuleer je de duurzaamheid van onze producten. Let wel op: deze vullingen zijn alleen te gebruiken in combinatie met de Frixion pen en niet met de Elfinbook pen. Kijk hier voor vullingen van de Elfinbook pen. Deze vullingen met een dikte van 0,5 mm zijn geschikt voor zowel de Pilot Frixion pen met dop als ook de Frixion pen met clicker.

Wat zit er in de bestelling?

3 x Penvulling voor PILOT Frixion pennen (zwart)*
3 x Penvulling voor PILOT Frixion pennen (rood)*
3 x Penvulling voor PILOT Frixion pennen (blauw)*

* Deze pen bevat speciale (FRIXION) inkt. Deze inkt is in combinatie met het speciale papier volledig en vlekkeloos uit te wissen. Let op: de inkt van reguliere pennen is niet uitwisbaar!

Waarom zou ik voor een Elfinbook kiezen?

Kort gezegd: onze Elfinbooks zijn milieuvriendelijk geproduceerd en gaan jaren mee. De pagina’s zijn gemaakt van innovatief papier dat steviger en gladder aanvoelt dan normaal papier. De bladzijden blijven daardoor lang intact én je kunt de inkt volledig en vlekkeloos uitwissen met een vochtig doekje. Zelfs als jouw notities al maandenlang in je boekje staan.

Waarom zou ik mijn notities uitwissen?

De combinatie van uitwisbaar schrijven en een gepersonaliseerde app gaat je helpen om jouw taken van je af te schrijven en rust te creëren. Je kunt dus zelfs notities opslaan en ordenen in de app voordat je ze uitwist. Zo kun je jouw boekje maar liefst 500 keer hergebruiken! De app is te downloaden voor IOS en Android.

En nu?

Nu gaan we je feliciteren! Want door jouw aankoop wordt er een boom geplant in samenwerking met Trees for Kenya! Dankjewel!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef als eerste een beoordeling voor “PILOT Frixion Penvullingen (Set van 9)”

Winkelwagen

× Kan ik je ergens mee helpen?