PILOT Frixion Roller pen

4,95

Gratis verzending vanaf € 40,- (NL)
60 dagen gratis retourneren

Voor 16:00 besteld is vandaag verzonden!

Wissen
Aantal :

Beschrijving

Ontdek de Pilot Frixion Roller pen

De beste schrijfervaring in je Elfinbook IIElfinbook X en Elfinbook TS heb je met onze PILOT Frixion Roller uitwisbare pennen. Door bij ons je Frixion pennen te kopen heb je gegarandeerd originele pennen waarbij de inkt snelste droogt en daarbij ook het beste blijft zitten.

Notities zijn eenvoudig uit te wissen met een natte doek of met het gummetje op de pen zonder dat er iets achterblijft van je notities. Voor de beste schrijfervaring kies je dus voor de Frixion. Je kunt nu ook een set van 3 kopen!

De PILOT Frixion Clicker Erasable Roller Pen heeft een 0.5 mm penpunt, en schrijft een 0.4 mm lijn. Deze innovatieve inktroller is leverbaar in 3 verschillende kleuren, en is navulbaar.

Wat zit er in de bestelling?

1 x PILOT Frixion Roller pen*

* Deze pen bevat speciale (FRIXION) inkt. Deze inkt is in combinatie met het speciale papier volledig en vlekkeloos uit te wissen. Let op: de inkt van reguliere pennen is niet uitwisbaar!

Waarom zou ik voor een Elfinbook kiezen?

Kort gezegd: onze Elfinbooks zijn milieuvriendelijk geproduceerd en gaan jaren mee. De pagina’s zijn gemaakt van innovatief papier dat steviger en gladder aanvoelt dan normaal papier. De bladzijden blijven daardoor lang intact én je kunt de inkt volledig en vlekkeloos uitwissen met een vochtig doekje. Zelfs als jouw notities al maandenlang in je boekje staan.

Waarom zou ik mijn notities uitwissen?

De combinatie van uitwisbaar schrijven en een gepersonaliseerde app gaat je helpen om jouw taken van je af te schrijven en rust te creëren. Je kunt dus zelfs notities opslaan en ordenen in de app voordat je ze uitwist. Zo kun je jouw boekje maar liefst 500 keer hergebruiken! De app is te downloaden voor IOS en Android.

En nu?

Nu gaan we je feliciteren! Want door jouw aankoop wordt er een boom geplant in samenwerking met Trees for Kenya! Dankjewel!

Winkelwagen

× Kan ik je ergens mee helpen?